TÜRKİYE’NİN İLK KEZ ‘ENGELSİZ’ DART TURNUVASI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi katkılarıyla düzenlenen ‘Engelsiz Dart Turnuvası’ sona erdi.

Türkiye’de bir ilk olarak düzenlenen sadece engellilerin katıldığı 1. Bursa Engelsiz Dart Turnuvası sona erdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde Engelli Milli Sporcu Nihat Demir antrenörlüğünde yapılan turnuva iki etapta gerçekleştirildi. Kadınlar ve erkekler kategorisinde dereceye girmeye hak kazanan yarışmacıların kupa ve madalyalarını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halide Serpil Şahin ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Numan Şeker, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Spor İl Temsilcisi Serap Kızılay, Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi Başkanı Müzeyyen Yıldırım takdim etti.

Dereceye giren sporcular:

Kadınlar: